Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Prins Hans d&rsquo;n Urste overhandigde de geldprijs aan de buurtvereniging.</p>

Prins Hans d’n Urste overhandigde de geldprijs aan de buurtvereniging.

Knöllekes roepen B.V de Statenweg uit tot vereniging van het jaar

  •   keer gelezen   Carnaval

BOEKEL | Ieder jaar maakt C.S. De Knöllekes Boekel de vereniging van het jaar bekend. Op die manier zetten ze een vereniging uit de Boekelse gemeenschap in het zonnetje. Dit jaar valt de eer ten deel aan B.V. de Statenweg.

Deze actieve buurtvereniging bestaat al 50 jaar. In hun 50-jarig bestaan hebben ze altijd verbonden: fysiek met Venhorst en het land van Cuijk, maar zeker met carnaval. Ze hebben vele hoogheden aangeleverd: Prinsen, Adjudanten, Jeugdprinsen en Boerenbruidsparen. En natuurlijk zijn ze altijd actief met carnaval als optochtdeelnemer. Met hun verzorgde en actuele creaties doen ze altijd mee om de prijzen. Met als klapstuk de 1e prijs in de optocht van 2020. Het hele carnavalsseizoen is zichtbaar dat de Statenweg de vereniging van het jaar is. Bij de vereniging van het jaar zit ook een mooie geldprijs van 111 euro. Deze is op 15 november door Prins Hans d’n Urste overhandigd aan een vertegenwoordiger van deze mooie buurt.

Carnavalswegwijzer
Het seizoen is op 11-11 weer geopend, dus de carnavalswegwijzer staat weer te pronken bij de rotonde. Dit jaar zonder opening met een publieke samenkomst. Mochten er toch nog activiteiten komen, dan stuurt de carnavalswegwijzer je naar de Boekelse carnavalsverenigingen.

Meer berichten