Carnavalscafé ‘t Stulpke zit niet stil tijdens carnaval en komt met carnavalscompilatie

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Café ‘t Stulpke in Uden mag dan wel gesloten zijn in deze rare tijd, maar dat wil niet zeggen dat er stil gezeten wordt. Afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt aan een prachtige carnavalscompilatie. De presentatie wordt verzorgt door de eigen DJ/huispresentator van ‘t Stulpke, Marco van Hooft. Er is in totaal 150 uur aan beeldmateriaal teruggebracht naar 4,5 uur.

Het eerste beeldmateriaal dateert van 1982 en het laatste beeld is van de carnaval van 2020. Maar liefst 59 fragmenten van 3 tot 6 minuten zijn aan elkaar gezet door Yellowstone. Het betreft voornamelijk beelden van de vroegere Carnavals Play Back Show en de ‘wereldberoemde’ Slappe Klets Middag. Maar ook zijn er beelden van spontane optredens van de beste dweilorkesten en live zang acts. De echte carnavalsliefhebber wil dit niet missen, dat is een ding dat zeker is.
De geluksvogels die een ‘Stulpke Carnavals Thuis Pretpakket’ hebben kunnen bemachtigen hebben de primeur. Zij kunnen, met een unieke inlogcode, aanstaande zondag de compilatie al bekijken. Deze pakketten zijn ondertussen uitverkocht, maar vanaf maandag kan iedereen de beelden bekijken op www.wizzflix.com/STULPKE.

Stulpke Carnaval Top 111
Naast deze compilatie heeft ‘t Stulpke ook nog een carnavaleske playlist gemaakt op Spotify genaamd ‘Stulpke Carnaval Top 111’. Hier vind je de beste carnavalskrakers van ‘t Stulpke en kan je thuis toch nog een beetje genieten van de unieke sfeer van hét carnavalscafé van Uden.

Meer berichten