Maak een carnavalsrondje door versierd en verlicht Odiliapeel

  •   keer gelezen   Carnaval

ODILIAPEEL | In Odiliapeel wordt samen met Carnavalsvereniging De Schaopenwaesers carnaval dit jaar in een ander jasje gestoken: coronaproof volgens coronamaatregelen. Zo is er een lichtjestocht in deze carnavalsdagen: vele tuinen en buurten zijn versierd in leuke carnavaleske thema’s die overdag lekker kleurrijk zijn en in de avonduren mooi verlicht worden. De versieringen zijn tot dinsdagavond te bewonderen.

Het motto van Jeugdprinses Lynn ‘Pak je kans en dans’ wordt veelvuldig gebruikt om je beentjes van de vloer te krijgen! Het is daarom ook echt een feest door de Schaopenwaesersland te wandelen, of voorzichtig te fietsen. De deelnemende buurten en adressen zijn te vinden op de site van de Schaopenwaesers en op de Facebook en Instagrampagina van de vereniging.

Uitslag
Jeugdprinses Lynn en Jeugdadjudante Anouk zijn op zaterdag langs alle deelnemers gegaan om ze te beoordelen voor de prijzen die dinsdag op afstand overhandigd worden. Zij vonden het een hele leuke middag en zijn regelmatig gestopt om even te dansen en alles goed te bewonderen. De uitslag van de lichtjesoptocht is als volgt:

In de categorie Individueel:

1. Eekhoornlaan 4

2. Korenbloemstraat 12

3. Boterbloemstraat 70

In de categorie Buurten:

1. Heidehof

2. Wi-Pa-Special

3. Korenbloemstraat.

Meer berichten