<p>Jack Evers voor de theaterzaal van Markant. (foto: Henk Lunenburg)</p>

Jack Evers voor de theaterzaal van Markant. (foto: Henk Lunenburg)

Theaterdeuren open voor slot jubileum Knoerissen

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | De Knoerissen openen op zondagochtend 7 november de deuren van Theater Markant om samen met alle Udenaren het jubileumweekend af te sluiten. Het wordt een programma met veel nostalgie, maar ook één met een visie naar de toekomst toe.

Niemand minder dan Knoergoeie Brabander Rob van de Laar en schrijver/cabaretier Wim Daniëls zullen de gastsprekers zijn en er vindt ook nog een historische gebeurtenis plaats.
Het wordt een samenzijn met serieuze momenten, veel vrolijke noten en er wordt ook nog gezongen. Een mooie en waardige afsluiting van het jubileumweekend. Aansluitend is iedereen van harte welkom in de foyer waar alle aanwezigen onder de muziek van een DJ nog gezellig kunnen nabuurten en naborrelen en van de expositie kunnen genieten.

Ontmoeten
‘Wij zouden het als carnavalsstichting De Knoerissen heel fijn vinden om weer eens vele oud-leden en oud-medewerkers te mogen ontmoeten en deze ochtend/middag is daar het ideale moment voor”, vertelt mede-organisator Jack Evers. “Wij kunnen helaas niet iedereen persoonlijk aanschrijven omdat veel contactgegevens niet meer actueel zijn of verloren zijn gegaan, dus daarom nodigen wij jullie dan ook allemaal van harte uit via dit bericht.”
Het programma in de theaterzaal begint om 11.11 en duurt tot ongeveer 12.30 waarna de foyer geopend blijft. De toegang is gratis. Er zal een toegangscontrole zijn middels de CoronaCheckApp, dus zorg dat je je toegangsbewijs en ID bij de hand hebt.

Meer berichten