<p>V.l.n.r. Prinsenpaar Jeffrey d&#39;n Ursten en Iris, Adjudantenpaar Iris en Roy</p>

V.l.n.r. Prinsenpaar Jeffrey d'n Ursten en Iris, Adjudantenpaar Iris en Roy

Carnaval

Prins Jeffrey d’n Urste van de Schaopenwaesers: “As ‘r mar bi(e)ris”

  •   keer gelezen   Carnaval

ODILIAPEEL | De hoogheden voor 2022-2023 van de Odiliapeelse Schaopenwaesers werden zaterdag bekend gemaakt in de Beukenhof in Odiliapeel. Prins Jeffrey d’n Urste en Prinses Iris heersen dit jaar over de Odiliapeelse Schaopenwaesers. Het prinsenpaar wordt bijgestaan door Adjudantenpaar Iris van den Boogaard en Roy van Lankveld. Bij de jeugd is Kas d’n Urste benoemd tot jeugdprins, hij wordt bijgestaan door Adjudant Daan.

Zowel het Prinsenpaar als het Adjudantenpaar is sportief aangelegd, aldus CV de Schaopenwaesers. Daarnaast doen ze ook vrijwilligerswerk en drinken ze in hun vrije tijd met vrienden graag en potje bier rond de barbecue. De spreuk van deze dorstlustige hoogheid is dan ook: “As ‘r mar bi(e)ris”. Ook Jeugdprins Kas d’n Urste heeft zin in de carnaval dit jaar, zijn spreuk luidt: “Mè goei zin, knallen we ‘m d’r in!”.

Carnavalsprogramma
Vanwege de coronapandemie is er een aangepast carnavalsprogramma, er wordt geen receptie gehouden. Voor het carnavalsprogramma zie de flyers in het dorp, de sociale media van de Schaopenwaesers of deschaopenwaesers.nl.

Meer berichten