Stemmen op mooiste carnavalsmaskers

  •   keer gelezen   Carnaval
VEGHEL – De etalages van Bek Boeken, Wilma’s kindermode en Rudolf Vermeulen bonbons dingen mee naar de titel ‘Mooiste carnavalsetalage van Kuussegat’. Ook bij de scholen zijn er drie klassen genomineerden voor het maken van de mooiste maskers.

[image=86796]

De maskeretalagewedstrijd van c.v. De Kuussegatters wordt voor de negende keer gehouden. Ongeveer tweeduizend kinderen maken maskers die bij 92 winkeliers in het centrum een mooi plaatsje in hun etalages krijgen. Onder begeleiding van de jeugdhofkapel De Kuussebloazers werden zaterdag de nominaties voor de mooiste carnavalsetalage uitgereikt. De beoordeling was in handen van Prins Jeroen, Jeugdprins Tijn, het jeugdboerenbruidspaar en het boerenbruidspaar. Aanstaande zaterdag om 10.00 uur, tijdens het ontbijt met de prins op de Markt, wordt de winnaar bekendgemaakt.

[image=86797]

[image=86798]

Mooiste maskers
Er werden zaterdag ook drie nominaties bekendgemaakt voor de mooiste carnavalsmaskers. Op de Kuussegatse scholen is daar de afgelopen weken hard aan gewerkt. Uiteindelijk gingen De Wissel groep M2A (etalage Düthler), De Uilenbrink groep 8M/J (etalage Jeroen van den Akker Mannenmode) 't Ven groep 7B (etalage Bakkerij van de Broek) met de nominatie aan de haal. Vanaf heden kan het publiek bepalen wie de uiteindelijke winnaar wordt. Stemmen kan tot en met donderdag via de website van De Kuussegatters op www.kuussegatters.nl.

[image=86799]

[image=86800]

[image=86801]
Meer berichten