Nieuw Boerenbruidspaar in Volkel

  •   keer gelezen   Carnaval
VOLKEL - In de Elperhoeve (Party Centrum de Schakel) in Volkel vond zondag de Boerenzeskamp plaats. Daarna werd het nieuwe Boerenbruidspaar van Volkel bekendgemaakt. Het gaat om Piet van Frans van Peer Daondelen en Rieky van Karel van Toon Bosch.

[image=123174]

Op deze zondagmiddag werden 6 spelen gespeeld, door 15 teams. In de Elperhoeve waren vele toeschouwers aanwezig. Blokken stapelen, ballengoot, ronde spiraal, kokerbal en een vragenronden. Als laatste spel waren twee grote glazen gevuld met bier (2 liter). Wie deze het snelste leeg had, won uiteraard dit spel.
Dit jaar werd het boerenbruidspaar onthuld door Martien van Tiel en Theo vd Elzen, begeleid door, jawel niet minder dan alle ex-Boerenbruidsparen. 24 jaren boerenbruiloft in Volkel kwamen in een snelvaart voorbij. Als laatste werd, door een druk op de knop van de computer, door oprichter Cor van Boxtel, het 25e boerenbruidspaar bekendgemaakt.
Het 25e boerenbruidspaar woont in buurtschap Lankes, en dit paar gaat met carnaval door het leven als Piet van Frans van Peer Daondelen en Rieky van Karel van Toon Bosch. Piet en Rieky Verwegen hebben drie kinderen. Ze worden op carnavalsmaandag 15 februari in de onecht verbonden in de Elperhoeven. Uitslag Zeskamp: 1. Makt er ma wa van; 2. Heilige Boontjes; 3. Toon,Toon,Tien en de rest
Meer berichten