Jeugd steelt show tijdens Knorfestival

  •   keer gelezen   Carnaval
UDEN - Het Jeugd-knorfestival kan nu al niet meer stuk! Artiesten én bezoekers mogen zich zaterdag in het Tenniscentrum Uden verheugen op een middagvullend programma. Liefst 28 acts, een aantal waar de Knoerissen erg trots op zijn, verschijnen op het grote podium.

[image=118915]

Iedereen heeft zijn eigen ideeën kunnen inbrengen; muziek, dans, licht, geluid en speciale effecten. En dat op een groot podium in een zaal vol enthousiaste toeschouwers. Als klap op de vuurpijl wordt tijdens deze middag ook de nieuwe jeugdprins, Porcus de 44e, onthuld. Het programma begint om 12.45 uur en duurt tot 16.45 uur. De zaal is vanaf 12.00 uur open. De entree is gratis.
Vorig jaar was het Stan Wassenberg die tot ieders verbazing plotseling als Porcus XLIII op het podium stond. Stan heeft enorm van zijn tijd als Jeugdprins genoten. In die tijd is hij letterlijk en figuurlijk enorm gegroeid. “Mijn prinsenbroek pas mij zelfs niet eens meer!”, zegt hij lachend. “Het was in één woord fantastisch. De tijd is gevlogen en ik heb van alles enorm genoten. De hoogtepunten waren toch wel mijn eigen Prinsenreceptie en natuurlijk de optocht”.
Zaterdag om 16.00 uur zal Porcus XLIII weer ‘gewoon’ Stan zijn, en wordt de ‘Mystery Guest’ op verrassende wijze als de nieuwe Porcus XLIV onthuld.
Meer berichten