Toin Hutjens nieuwe prins Peelknijnen

  •   keer gelezen   Carnaval
VOLKEL – Toin Hutjens uit Veghel is vrijdagavond op Vliegbasis Volkel onthuld als nieuwe prins van de Peelknijnen. Toin is 45 jaar en getrouwd met Jolanda. Samen hebben ze twee dochters, Daisy en Rowy. Ze wonen in Veghel.

[image=118839]

Voordat Toin bij de Luchtmacht kwam heeft hij tien jaar als kapper gewerkt bij Van de Water in Uden. In 1990 begon zijn carrière bij de Koninklijke Luchtmacht als burgermedewerker in de horeca. In 1995 werd hij militair en kwam hij als korporaal der eerste klasse in het bedrijfsrestaurant. In 2001 stapte hij over naar het wegtransport bij het 901 Squadron en daar is hij nu nog werkzaam. Inmiddels is Toin sergeant en bekleedt hij de functie van wagenparkbeheerder.
Hutjens is geen vreemde in de carnavalswereld. Zowel zijn vader als zijn broer waren prins bij de Piepers in Volkel. Toin is geheelonthouder en staat bij de Luchtmacht bekend als ‘de Coca Cola boy’. “Het is een hele eer om prins te mogen zijn bij een van de grootste werkgevers in de regio, een bedrijf met een enorme uitstraling.”
Het motto van Toin is ‘Vur veul leut en lol, ga de naor het Knijnenhol’.
Meer berichten