Prins Rick d'n Urste (links) en zijn Adjudant Coen Verkampen.
Prins Rick d'n Urste (links) en zijn Adjudant Coen Verkampen.

Rick van de Laar Prins Carnaval van de Knöllekes

  •   keer gelezen   Carnaval

BOEKEL | Rick van de Laar is dit jaar Prins Carnaval van de Knöllekes in Boekel. Prins Rick d'n Urste werd zaterdag samen met zijn Adjudant Coen Verkampen onthuld tijdens het prinsenbal in Nia Domo.

Rick (38) is in het dagelijks leven medewerker verkoop binnendienst bij Kombi Bouwmaterialen. De prinselijke residentie van Prins Rick staat aan de Erpseweg, waar hij woont met zijn vrouw Mirelle en hun twee kinderen Benthe (7) en Mees (5). Prins Rick kennen we in Boekel van de brandweer, de pronkzittingen uit het cabaretgroepje 'Ut kan wa leie' en hij is lid geweest van hofkapel De Donderjagers, waar hij nog wel eens bijspringt. Ook speelt hij soms nog een potje zaalvoetbal. Het Prins zijn is voor hem niet onbekend, want hij is in 1990 ook al eens jeugdprins geweest.

Zijn persoonlijk Adjudant Coen (39) is in het dagelijks leven meubelchauffeur bij Goed Slapen Nederland. Hij woont samen met Mieke en hun twee kinderen Mara (7) en Fiene (4) aan het Grootveld. Voor hem is de carnaval ook geen onbekende want hij is al eens Prins geweest bij Cafe D'n Tieleman in Boekel. De adjudant is een vriend van de prins en zijn hobby's zijn tennis, fietsen, PSV, biljarten en bier drinken.

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om Prins Rick d'n Urste en zijn persoonlijk Adjudant Coen te feliciteren, tijdens de prinsenreceptie op zondag 17 januari van 11.00 tot 18.00 uur in partycentrum Nia Domo.

Meer berichten