Twee van de vier avonden van de pronkzitting in Uden al uitverkocht.
Twee van de vier avonden van de pronkzitting in Uden al uitverkocht.

Twee avonden van Pronkzitting Uden al helemaal uitverkocht

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Twee weekenden, vier avonden, 2200 bezoekers en honderdtwintig vrijwilligers zijn er al maanden mee bezig: de pronkzitting van de Knoerissen. Op 15, 16, 22 en 23 januari is het weer zover en kunnen bezoekers zich laten verrassen tijdens een gezellige avond in Markant in Uden. Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor de eerste zaterdag 16 januari en de tweede vrijdag 22 januari. De overige data zijn al uitverkocht.

Op vrijdagavond 15 januari is de onthulling van Prins Porcellus de 51e. Zaterdag de 16e wordt het Groowt Ujes Talent geëerd. Vrijdag 22 januari laat Kristel de Laat de zaal lachen. En traditioneel wordt op zaterdag de 23e Knoergoeie Brabander geïnstalleerd.
Op alle avonden kunnen de bezoekers genieten van de beste tonpraters. Andy Marcelissen, Hans Verbaarschot, Dirk Kouwenberg, Hans Eijkemans en Robert van Dijk. En terug van weggeweest: de Oberbürgemeister. Het typetje van Richard Bosveld zal ook dit jaar weer de Udense misstanden aan de kaak stellen. Dans is er dit jaar van zowel de Dansgarde op muziek van Tina Turner, als van Showacrobatiek Uden. Die laatste gaan spectaculair optreden op muziek van Michael Jackson. De hofkapel van de Knoerissen hebben hun act voor de vier avonden al klaar, waarbij wellicht al de eerste polonaise van het seizoen wordt ingezet. De dames van de oud-prinsen zijn er ook al weer klaar voor. Hun act heeft een bijzonder Europees tintje. En dan de Udense Big Band, onder leiding van William Kroot. Een stel topmuzikanten die aan het einde van de avond Johnny Romein begeleiden.
Kijk op www.knoerissen.nl voor meer informatie.

Meer berichten