Peter van den Elsen (37) nieuwe centrummanager van Uden

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | Uden heeft een nieuwe centrummanager. Peter van den Elsen (37) uit Gemert begint op woensdag 12 juni met zijn functie. Hij volgt René Jetten op, die begin van dit jaar de functie neerlegde.

Peter heeft veel ervaring in de evenementenbranche. Hij studeerde commerciële economie en werkte van 2008 tot 2016 bij Omroep Brabant als medewerker (event) Marketing en Communicatie. Ook werkte hij als freelancer voor omroepen en evenementenorganisaties. Momenteel is hij coördinator van de Brabantse Gastvriheid Award in opdracht van VisitBrabant. "De functie van centrummanager kwam voorbij en ik wist meteen: dit is me op het lijf geschreven", vertelt Peter. "Ik besloot te solliciteren en het gesprek wat daarop volgde voelde meteen heel goed. Daarna ging het vrij snel en werd ik aangenomen."

Willy van Erp, bestuurslid van Uden Centrum Ondernemers, is te spreken over de nieuwe centrummanager. "Hij is jong en ambitieus, en altijd veel betrokken geweest bij eventorganisaties en marketing. Hij komt uit Gemert, maar kent Uden goed. Het centrum moet weer gaan bruisen en hij heeft is de verbindende rol tussen de verschillende partijen." Dat beseft Peter ook maar al te goed. "Er wordt natuurlijk verwacht dat ik Uden centrum op de kaart ga zetten zodat er meer bezoekers naar het centrum komen. Voor Udenaren, maar ook voor mensen uit omliggende dorpen en steden en voor toeristen." Hij is enthousiast en kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan. "De komende tijd probeer ik vooral veel met onder anderen ondernemers en vastgoedeigenaren te spreken en te luisteren naar wat hun wensen en behoeften zijn. Naast het inventariseren is het van belang dat we snel aan de slag gaan met de eerste activiteiten."

Meer berichten