Het pand aan de Galerij in het Udense centrum
Het pand aan de Galerij in het Udense centrum

'Bij Ons Sann Fashion and more' opent aan Galerij

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | 'Bij Ons Sann', een boetiek voor de zelf- en modebewuste jonge en oudere vrouw, verhuist vanaf 12 juli vanuit Helmond naar de Galerij in Uden, waar voorheen Migagifts gevestigd was. De boetiek krijgt op de Galerij veel meer ruimte om de stijlvolle mode voor vrouwen die op zoek zijn naar 'hippe' en bijdetijdse mode mooi te presenteren.

De winkeloppervlakte bedraagt in Uden dadelijk een ruime 200 vierkante meter. "Een fikse uitbreiding inderdaad", zegt de goedlachse eigenaresse Sanne van Hout.
De modeboetiek heeft een uitgebreide kledingcollectie vanaf maat 34 tot en met maat 44.
Maar ook de modebewuste vrouw met een maatje meer heeft 'Bij Ons Sann' de keuze uit meerdere collecties van verschillende merken. "Mijn klanten zijn van jong tot oud en vaak verrast door het brede aanbod van de betaalbare maar kwalitatief goede kleding. En of je nu op zoek bent naar iets casuals of meer iets voor een avondfeestje of in de zomer in Ibizastijl, er is een ruime keus om te slagen."
Merken zoals onder andere Given, Isla Ibiza Bonita, Rinascimento worden in de boetiek verkocht. Daarnaast presenteert de jonge onderneemster in haar zaak een uitgebreide selectie van een steeds wisselende collectie van accessoires, zoals sieraden en tassen van verschillende merken onder meer Viva, Valentino, Kallie Kallie, Ganesha.

Groter onderkomen
Sanne: "Wat ik in Helmond niet kon, is dat aanbod mooi presenteren. Ik weet dat ik mooie spullen heb, maar om het ook tot zijn recht te laten komen is een goede presentatie van groot belang. Nu kan ik alles mooi hangen!" Al langer speelde bij Sanne door het hoofd om op zoek te gaan naar een groter onderkomen voor haar zaak. Daarbij heeft Uden haar altijd aangetrokken. "Het publiek wat komt winkelen in Uden is een ander publiek en Uden heeft op dit gebied een regiofunctie. Uden 'bruist' meer en geeft mij de kans om een breder en groter publiek te laten zien wat ik in mijn winkel heb. Ik heb er zoveel zin in!"

Opening
Onlangs kreeg Sanne van Hout de sleutel van het nieuwe pand en is meteen volop aan het klussen gegaan. Vanaf vrijdag 12 juli vindt om 16.00 uur de opening van 'Bij Ons Sann' plaats. De deuren van de winkel zijn vanaf dan ook meteen geopend voor iedereen.

Like, deel en win
Via social media kun je meedoen aan een mooie like, deel en winactie. "Galerij 29, vanaf 12 juli om 16.00 uur. Wees meer als welkom, wij staan voor jullie klaar!"

Meer berichten