Logo kliknieuws.nl/uden
Uden wordt ondergedompeld in tropische sferen.
Uden wordt ondergedompeld in tropische sferen.

'Fiesta de la Vida': zomerse sferen in het Udense centrum

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | Het centrum van Uden staat op zaterdag 25 én zondag 26 juli in het teken van ‘Fiesta de la Vida’. Dat wordt winkelen met een zomers tintje.

Fiesta de la Vida betekent naar het Nederlands vertaald ‘vier het leven’. Volgens Uden Centrum Ondernemers (UCO) een heel toepasselijk thema dit jaar, waarin we toch wel met de neus op de feiten zijn gedrukt. In het laatste weekend van juli wordt het centrum omgetoverd tot een tropische bestemming. Uiteraard alles op 1,5 meter en volgens de veiligheidsmaatregelen.

Acts
Het gehele weekend zijn er acts te zien met een zomers karakter, met veel dans en muziek. Zaterdag lopen er onder andere een Mexicaanse dansgroep, een Spaanse dansgroep, een tropisch zangduo en een minibatucada met Braziliaanse danseressen door het centrum. Op zondag kom je maar liefst twee sambabands tegen, waaronder één uit Uden. Deze dag zijn er wederom twee dansgroepen met mooie klederdrachten, en het tropisch zangduo. Daarnaast is er een Ibizamarkt met gezellige, zonnige marktkraampjes verspreid door het centrum.

Goodie bags

In het weekend van Fiesta de la Vida kun je goodie bags winnen, met daarin onder allerlei 'goodies' van ondernemers uit het hele centrum. Om kans te maken op deze goodie bag, kun je je inschrijven via social media. Op zowel zaterdag- als zondagmiddag worden er 50 goodie bags verloot door middel van een Rad van Fortuin. Er kan alleen gewonnen worden als je in het centrum aanwezig bent.

Meer berichten