De Espressobar opent deuren aan de Promenade | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Dennis in zijn nieuwe Espressobar.</p>

Dennis in zijn nieuwe Espressobar.

De Espressobar opent deuren aan de Promenade

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | Aan de Promenade 42, in hartje centrum Uden, opent vandaag De Espressobar. Eigenaar van de zaak is Dennis van der Klaauw, ook eigenaar van lunchzaak Pure Uden, een eindje verderop in de straat.

Het draait bij De Espressobar om take away van drankjes en lekkers, maar dan op een laagdrempelige manier. Hoewel de zaak tot espressobar is gedoopt, kun je er ook terecht voor vele andere lekkernijen. “Je kunt bij ons naast verschillende soorten koffies en thee ook genieten van onder andere verse broodjes en zoetigheden, zoals eigengemaakte brownies, chocolatecookies en haverkoeken”, vertelt Dennis. “Alles is vers en zelfgemaakt.” Ook kun je er maaltijdsalades, yoghurtjes, fruit en croissantjes krijgen. Een uitgebreide keuze dus.

Meer dan afhalen
Dennis: “Het is niet natuurlijk niet alleen maar afhalen. Je kunt ook, wanneer het weer mag, binnen zitten in een huiselijke, vintage omgeving. Daarnaast is het mogelijk om samengestelde kerstpakketten te kopen.”

Openingstijden
De zaak is in coronatijd geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Als de zaak weer helemaal open mag, zijn de deuren open van 09.00 tot 17.00 uur. Houd de Facebookpagina en Instagrampagina van De Espressobar in de gaten voor alle nieuwtjes.

Meer berichten