Patisserie en chocolaterie Pastryclub opent haar deuren in Uden | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Henk Lunenburg

Patisserie en chocolaterie Pastryclub opent haar deuren in Uden

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | De Pastryclub, bekend vanwege hoge kwaliteit patisserie, chocolaterie en confiserie, opent op dinsdag 1 december haar deuren openen in Uden aan de Botermarkt 7. Het wordt een creatieve omgeving waar alles om zoete creaties draait. 

Jurgen Koens en zijn compagnon Richard van Gent kijken er naar uit om hun nieuwe vestiging te gaan openen in Uden. Jurgen, een bekend gezicht in de culinaire wereld en tevens woonachtig in Uden heeft de afgelopen periode veel aanvragen gehad in deze streek naar patisserie vanuit zijn atelier. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze op zoek zijn gegaan naar een geschikte locatie en die hebben ze gevonden. De twee hebben al zaken in Eindhoven.

Gluren
Gedurfd is het zeker om in deze tijd een nieuwe zaak te openen, toch hebben ze veel vertrouwen in de toekomst. “We merken dat er, zeker nu, veel interesse is in producten met een hoge kwaliteitsstandaard”, vertelt Jurgen. “We werken dan ook alleen maar met de beste ingrediënten en kennen de origine daarvan. Samen met onze leveranciers, telers en kwekers zijn we steeds op zoek naar het beste van het beste. Of het nu gaat om chocolade uit Brazilië, speltbloem uit Uden, zuivelproducten van lokale boeren of een notenpasta uit Italië.” Graag leggen ze hun gasten, zowel consument als horeca, uit hoe de diverse creaties tot stand zijn gekomen. “De producten, zoals mooie gebakjes, bonbons, desserts en taartjes moeten herkenbaar als vernieuwend en verrassend zijn. Er zal in de ruimte onder de winkel geproduceerd worden. Ook hier kan men stiekem gluren naar alle bedrijvigheid om zo een impressie te krijgen van de werkzaamheden.” In de toekomst worden er ook workshops georganiseerd.

Meer berichten