Logo kliknieuws.nl/uden
COLUMN

De ondernemers staan voor jullie klaar!

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | In het Udens Weekblad verschijnt eens in de zoveel tijd een column van Peter van den Elsen, centrummanager van Uden.

“Als centrummanager sta ik dagelijks in contact met de ondernemers in ons centrum en zie van dichtbij hoe groot de impact van de coronamaatregelen is op de bedrijfsvoering en welzijn van onze ondernemers. Met bewondering zie ik hoe de ondernemers zich keer op keer weten aan te passen aan de veranderende regelgeving met als doel om de klanten zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In veel gevallen leveren de versoepelde maatregelen zoals de afhaal- en bezorgservice, Click & Collect en Winkelen op Afspraak onvoldoende op maar stellen ze het belang van, contact met en de service aan de klant voorop. Ondanks de soms grote verliezen, het perspectief vooralsnog uitblijft en de toekomst onzeker is staan de ondernemers in het hart van Uden voor jullie klaar.

Om ervoor te zorgen dat onze centrum ondernemers deze crisis doorstaan is het van belang dat we zoveel mogelijk lokaal, online en offline onze producten en gerechten blijven kopen. Daarmee steun je de lokale ondernemers en kunnen ze jullie na de crisis ook nog van dienst zijn!

Op de website www.hartvanuden.nl houden we jullie op de hoogte van alle mogelijkheden om je favoriete gerechten, diensten en producten in het hart van Uden te kunnen kopen.”

Peter van den Elsen
Centrummanager

Meer berichten