Logo kliknieuws.nl/uden
<p>De ondernemers kunnen niet wachten weer mensen te ontvangen. (foto: Ad van de Graaf)</p>

De ondernemers kunnen niet wachten weer mensen te ontvangen. (foto: Ad van de Graaf)

Weer coronaproof winkelen zonder afspraak in Uden Centrum

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | Er mag vanaf vandaag (woensdag) weer zonder afspraak gewinkeld worden in het centrum van Uden, uiteraard op een zo veilig mogelijke manier. “We zijn goed voorbereid om iedereen weer veilig te ontvangen”, vertelt centrummanager Peter van den Elsen.

Alle winkels mogen weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak. Ook de horeca mag van 12.00 tot 18.00 uur gasten ontvangen op de terrassen. Peter: “Alle ondernemers in het centrum zijn heel blij dat ze de klanten en gasten weer een stukje gastvrijheid kunnen geven. We hebben de openbare ruimte zo ingericht dat het voor iedereen veilig winkelen is. Alle obstakels zijn weggehaald, en ook geldt nog steeds de looproute die via de vloerstickers is aangebracht.” Deze looproute in het centrum werd vorig jaar al aangelegd.

Informatietorens
De verschillende informatietorens in het centrum attenderen op drie veiligheidsmaatregelen: houd zoveel mogelijk rechts en volg de aangegeven looproute, houd 1,5 meter afstand en hou de looproute vrij van (brom)fietsen en scooters. “Kom dus gerust weer eens langs in ons coronaproof centrum”, aldus de centrummanager.

Meer berichten