<p>De winkel in het centrum van Uden. (foto: Henk Lunenburg)</p>

De winkel in het centrum van Uden. (foto: Henk Lunenburg)

Juwelier Het Goudpaleis stopt ermee: ‘Het is mooi geweest’

  •   keer gelezen   Centrum

UDEN | Het Goudpaleis, al 35 jaar een begrip in het Udense, stopt ermee. De juwelier aan de Galerij in het centrum van Uden start deze donderdag met de opheffingsuitverkoop.

“Het is mooi geweest”, leggen eigenaren Ruud en Anita hun beslissing uit. Al die jaren, vanaf 1987, stonden ze samen in hun zaak. Met het verdwijnen van de juwelier verdwijnt er dan ook een echt Udens begrip uit het centrum. “Het waren hele leuke jaren. We hebben altijd fijn samengewerkt en leuk contact gehad met onze klanten. Veel van onze vaste klanten komen hier van kinds af aan, en bezoeken nu onze winkel met hún kinderen. Zij zullen ons gaan missen, en wij hen.”

Collectie
De collectie van de juwelier bestaat uit sieraden, horloges en trouw- en verlovingsringen. Vanaf donderdag 27 januari krijg je korting op de gehele collectie. Deze uitverkoop gaat door tot de zomer, wanneer de zaak definitief de deuren sluit. “De stijl van onze sieraden is divers; van modern en strak, tot klassiek en sierlijk. Op het gebied van horloges is er ook voor ieder wat wils. We adviseren onze bezoekers graag bij de keuze van een mooi sieraad.”

Meer info
Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar hetgoudpaleis@ziggo.nl. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van de juwelier: juwelierhetgoudpaleis.nl.

Meer berichten