Begin aanleg wegen Centrumplan

  •   keer gelezen   Centrum
UDEN - De gemeente begint vanaf 6 augustus met de werkzaamheden voor het Centrumplan Hoek Promenade op de driesprong St. Janstraat – Kerkstraat. Die wordt twee weken afgesloten om de riolering te verleggen. Daarna volgt de Pastoor Spieringsstraat ter hoogte van de Marktstraat en Promenade.

[image=221140]

In een later stadium wordt de Pastoor Spieringsstraat nog een keer afgesloten om de nieuwe riolering op de bestaande riolering aan te sluiten. Dit zal volgens planning zijn in september, afhankelijk van de weersomstandigheden.
De verlegde Pastoor Spieringsstraat wordt voor de bouw van het complex uitgevoerd met asfalt , met een parkeergedeelte net zoals voor het zwembad en bioscoop. Door de werkzaamheden ondervindt het verkeer zeker hinder en wordt ter plaatse omgeleid.
Nog dit jaar wordt het terrein bouwrijp gemaakt zodat in 2013 gestart kan worden met de bouw van de winkels en appartementen. De verwachting is dat de winkels half 2014 hun deuren kunnen openen. Veel mensen stoppen bij het grote bouwbord aan de Marktstraat om te bestuderen hoe het nou eigenlijk eruit komt te zien op de hoek promenade. Op het bord is dat in beeld gebracht. (Foto: Peter Kuijpers)
Meer berichten