Uotha brengt warmte bij Uden on Ice

  •   keer gelezen   Centrum
UDEN - Leden van scouting Uotha hebben dinsdag en donderdag een kampvuur gemaakt bij Uden on Ice. De komende weken zullen zij dit ook op dinsdag- en donderdagavond doen.

[image=160779]

Het kampvuur dat door leden van scouting Uotha uit Uden bij Uden on Ice wordt gestookt zorgt van twee kanten voor warmte. Met de huidige winterse temperaturen zorgt een kampvuur voor een warme plek om langs het ijs te kijken naar het schaatsen. Daarnaast is een kampvuur ook erg sfeervol, waardoor het ook voor warmte zorgt langs de ijsbaan.
Kampvuur is een belangrijk onderdeel van het scoutingspel. Door middel van het kampvuur bij Uden on Ice laten de scouts ook de andere Udenaren genieten van dit sfeervolle onderdeel van het scoutingspel. De komende twee weken wordt het kampvuur ontstolen op dinsdag 28 december, donderdag 30 december, dinsdag 4 januari en donderdag 6 januari. Scouting Uotha biedt wekelijks scoutingactiviteiten voor jongeren van 5 tot 18 jaar. Meer informatie over scouting Uotha staat op http://scoutnet.nl/~uotha.

[image=160780]
Meer berichten