Jong en oud op de schaats tijdens een eerdere editie van Uden on Ice
Jong en oud op de schaats tijdens een eerdere editie van Uden on Ice (Foto: Annemieke van der Aa)

Opbouw Uden on ice begonnen

  •   keer gelezen   Column

UDEN | Het winterevenement Uden on Ice gaat komende vrijdag 15 december van start. Voordat het zover is, wordt er met man en macht gewerkt aan de opbouw van de ijsbaan en alles daaromheen.

Dat betekent dat de eerste schaatsers vrijdag vanaf 18.00 uur weer op de grootste tijdelijke én overdekte ijsbaan van Nederland terecht kunnen. Daarna is Uden on ice tot en met zondag 7 januari 2018 elke dag geopend voor het publiek. Bij de officiële opening komende vrijdag toost de organisatie, samen met sponsors en genodigden, op een succesvolle zestiende editie van Uden on ice. Hier zorgt cabaretière Karin Bruers als gastspreker voor een vrolijke noot. Later die avond gevolgd door een optreden van coverband Ruizzz in het horecapaviljoen: de muzikale kick-off waarbij iedereen van harte welkom is. Ook de rest van het weekend is het podium goed gevuld, met op zaterdagavond vanaf 21.00 uur een liveoptreden van coverband REPOP. Op zondagmiddag zijn er in het horecapaviljoen optredens van de DOB Band en The Specs.

Prijzen en openingstijden
Een dagkaart voor de overdekte ijsbaan kost 4 euro. Aan de kassa zijn ook speciale 10-dagenkaarten te koop. Deze kosten 30 euro. Daarnaast zijn schaatsen te huur voor 3 euro per paar, en glij-ijzers voor de kleinsten zijn gratis. De ijsbaan is bijna elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op sommige dagen gelden andere openingstijden. Alle informatie staat op de website van Uden on ice: www.udenonice.nl, net als het actuele programma. Of volg Uden on ice op de voet via Facebook, Twitter en de nieuwsbrief.

Meer berichten