Sanders Fritom in zee met Saval

  •   keer gelezen   Column
UDEN - Sanders Fritom verzorgt vanaf mei 2013 de dagelijkse nationale- en internationale distributie van brandpreventiespecialist Saval. Dit bedrijf is onderdeel van de SK FireSafety Group, een groep van bedrijven die gespecialiseerd is in producten en systemen voor de brandveiligheid.

René Punselie, manager logistiek bij Saval, is blij met de samenwerking: "Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor ons. Sanders Fritom deelt deze visie met ons. Wij hebben als organisatie één vast aanspreekpunt binnen Sanders Fritom, die oplossingsgericht en proactief met ons meedenkt. Dat heeft ons mede doen besluiten om onze gehele Supply Chain door Sanders Fritom te laten verzorgen.”

De samenwerking heeft volgens Punselie niet alleen een positief effect op klanten van Saval, maar ook op de interne processen binnen de bedrijven van de SK FireSafety Group. “Wij verwachten door deze langdurige samenwerking de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten. De eerste feedback van onze zusterbedrijven Simplus Brandblusapparaten BV en Hugen Brandbeveiliging en Adviesbureau BV, die al de overstap hebben gemaakt naar Sanders Fritom, is uiterst positief te noemen. Wij zien deze samenwerking daarom met veel vertrouwen tegemoet."
Meer berichten