Het retraitehuis in Uden
Het retraitehuis in Uden

Uitleen hulpmiddelen bij Het Retraitehuis

  •   keer gelezen   Gezondheid

UDEN | Heb je tijdelijk hulpmiddelen nodig, omdat je bijvoorbeeld revalideert of herstelt van een medische ingreep of ziekte? Je kunt nu van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur hulpmiddelen lenen bij Het Retraitehuis aan de Volkelseweg 30 in Uden. 

In Het Retraitehuis kunt u de volgende artikelen direct lenen: rolstoel, toiletstoel, toiletoverzet, toiletverhoger, douchekruk, douchestoel, bedverhogers, ondersteek, krukken en een luchtring. Hulpmiddelen lenen, voor maximaal 26 weken, is opgenomen in vrijwel alle basisverzekeringen en kan op vertoon van de verzekeringspas van degene waarvoor het artikel geleend wordt. In veel gevallen betaalt u niets. Zijn de hulpmiddelen langer nodig dan 26 weken, dan kijken onze medewerkers samen met u naar de mogelijkheden en voorwaarden van uw verzekering. 

Grote artikelen, zoals een hoog/laag bed, antidecubitusmatras of een patiëntenlift, kunnen aangevraagd worden via de Vegro Klantenservice op het gratis telefoonnummer 0800 2 88 77 66. Deze artikelen worden op maandag tot en met zaterdag voor 15 euro thuisbezorgd of opgehaald. Hierbij kun je een voorkeurstijd voor bezorgen of ophalen aangeven. In urgente situaties worden de artikelen op dezelfde dag bezorgd.
 

Meer berichten