Café Brein Uden met thema 'onzichtbare gevolgen'

  •   keer gelezen   Gezondheid

UDEN | Het thema 'onzichtbare gevolgen' staat op maandagavond 16 september in Uden centraal tijdens Café Brein in MuzeRijk. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. Mensen met een niet aangeboren hersenletsel krijgen vaak te maken met zichtbare, maar ook met onzichtbare gevolgen die hun dagelijks leven beïnvloeden. Tijdens Café Brein geeft Hans van Dam, docent en consulent hersenletsel, verpleegkundig specialist (neurologie) en publicist, een lezing over een veranderd leven door onder andere onzichtbare gevolgen van niet aangeboren hersenletsel. Welke invloed hebben deze gevolgen op het welzijn en dagelijks functioneren van mensen met NAH, maar ook voor hun naasten?

Aanmelden
Vanwege het toenemend aantal bezoekers van Café Brein wordt gevraagd of je je wilt aanmelden en aangeeft met hoeveel personen je komt. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 september. Voor de bijeenkomst in Uden kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar: secretariaatthuiszorg@pantein.nl. Café Brein Uden duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur.

Café Brein
In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een open en ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Revalidatiecentrum Tolbrug, Professionals in NAH en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl.

Meer berichten