Het retraitehuis in Uden.
Het retraitehuis in Uden.

Alle locaties Laverhof gesloten voor bezoek

  •   keer gelezen   Gezondheid

UDEN | Alle locaties van zorgorganisatie Laverhof zijn in ieder geval gesloten tot en met 6 april. Laverhof geeft hiermee gehoor aan de verscherpte corona-maatregelen.

Alleen in uitzonderlijke situaties is bezoek mogelijk en alleen na toestemming van de teammanager. Ook in het hospice en in geval van een terminale zorgsituatie is bezoek zeer beperkt mogelijk en altijd in overleg met de teammanager. De automatische elektronische toegang van Het Retraitehuis is voor familieleden tot nader bericht niet meer mogelijk. Heb je toestemming gekregen om op bezoek te komen? Meld je dan altijd eerst bij de receptie. Indien je bezoek door de afdeling is aangemeld, geeft de receptie door dat je er bent. Wil je weten hoe het met je naaste gaat? Of een tijdstip voor je bezoek afspreken? Belt dan alleen naar de receptie van de locaties tussen 14.00 en 16.00 uur.

Laverhof bestaat uit de locaties Het Retraitehuis in Uden, Cunera | De Bongerd in Heeswijk, Mgr. Bekkershuis, St. Barbara en Anna Hospice in Schijndel.

Meer berichten