Volkel Hartveilig springt in de bres voor Volkelse Huisartsenpraktijk

  •   keer gelezen   Gezondheid

VOLKEL | De Volkelse Huisartsenpraktijk is door de bestrijding van het coronavirus in de problemen gekomen met beschermende middelen. Hieraan is een nijpend tekort ontstaan. Hun leveranciers kunnen niet leveren en ook de overheid kan nog niet voorzien in de behoeften. Volkel Hartveilig is daarom vanmorgen in actie gekomen.

door Ankh van Burk

Monique van Goor: "Wij doen op de ondernemers, instanties en particulieren in Volkel een dringend beroep om beschermende materialen beschikbaat te stellen aan de Volkelse Huisartsenpraktijk. Daarbij denken we aan mondkapjes, beschermbrillen, bijvoorbeeld vuurwerkbrillen, papieren overalls, zoals schildersoveralls, papieren schorten en beschermende jassen zoals laboratoriumjassen. Wellicht hebben mensen of bedrijven die op voorraad. Voorwaarde is dat de spullen nieuw moeten zijn en bij voorkeur nog in de verpakking."

Veiligheidsvoorschriften
Wie de gevraagde materialen beschikbaar wil stellen kan deze spullen afleveren bij de Huisartsenpraktijk aan de Voornstraat 10. Daarbij zijn een aantal veiligheidsmaatregelen van toepassing. Breng geen spullen als u zelf griepverschijnselen hebt zoals hoesten en niezen of koorts. Breng de spullen tijdens de openingstijden van de praktijk tussen 08.00 en 17.00 uur. Zet de spullen neer op het bankje bij de voordeur en klop op het raam links naast de ingang en zeg via het raam dat u spullen heeft neergezet. Volkel Hartveilig rekent op de inwoners van Volkel. Voor informatie: www.volkelhartveilig.nl. Voor vragen over bruikbaarheid spullen: info@volkelhartveilig.nl.

Meer berichten