<p>De Udense dr. van de Laar</p>

De Udense dr. van de Laar

Van de Laar neemt huisartspraktijk van dr. Zegers over

  •   keer gelezen   Gezondheid

UDEN | Dr. van de Laar heeft per 1 juli de huisartspraktijk van dr. Zegers overgenomen. Van de Laar is 33 jaar oud en geboren en getogen in Uden.

Hij is getrouwd en trotse vader van een zoontje van 3 en een dochtertje van 1 jaar oud. Vanwege studie en werk heeft hij de laatste jaren op verschillende plaatsen gewoond. Dit jaar is hij definitief teruggekeerd naar Uden. “Het voelt goed hier terug te zijn, waar zowel ik als mijn vrouw vandaan komen, en waar veel familie en vrienden wonen.” Nadat hij in 2012 zijn studie Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen voltooide, heeft hij twee jaar ervaring opgedaan als basisarts op de afdeling cardiologie en spoedeisende hulp van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Daarna begon hij aan de huisartsenopleiding, die hij in 2017 heeft afgerond. “Alles komt samen in een huisartsenpraktijk. Het mooie hier is dat je dichter bij de mensen staat en meer bezig bent met familieverbanden. Daardoor begrijp je klachten vaak beter.”

Naast zijn studie heeft hij drie jaar als vrijwilliger gewerkt bij stichting Straatmensen in Nijmegen, waar hij enthousiast over vertelt. “We zorgden voor eten, kleding en dekens voor daklozen en maakten een praatje met de mensen. Ik kijk er met plezier op terug. Het waren vaak aardige mensen. Ze hadden veel ellende meegemaakt. Het heeft me geleerd dat het iedereen kan overkomen.” Inhoudelijk zal er voor de patiënten binnen de praktijk weinig veranderen. Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over de praktijkovername, neem dan contact op met de praktijk.

Meer berichten