'Alle aandacht voor de patiënt'

  •   keer gelezen   Gezondheid
UDEN – DermaPark bestaat maandag precies één jaar. De polikliniek in het centrum van Uden heeft in deze periode enorme progressie geboekt. “Het is voor ons een succesvolle stap gebleken.”

[image=126090]

In de polikliniek kunnen mensen terecht voor de behandeling van uiteenlopende huidaandoeningen. DermaPark is op het dermatologisch gebied gespecialiseerd in de algehele behandeling van spataders en huidkanker. De oprichters, Kees-Peter de Roos en Frank Bruins, werken al vijftien jaar samen. Eerst in ziekenhuis Bernhoven in Veghel en sinds een jaar bij DermaPark. Maar wat is de reden dat ze het ziekenhuis verlieten en een eigen kliniek startte? “In het ziekenhuis konden we ons ei niet kwijt. Door de bureaucratie, waar je in dat soort grote instellingen altijd mee te maken hebt, konden we niet snel schakelen. Om even duidelijk te zijn, dat is absoluut géén verwijt richting het ziekenhuis.”, vertelt Kees-Peter de Roos.

Verschil
Het tweetal besloot om samen een eigen kliniek te starten en schreven een businessplan. “Daarin staan klantvriendelijkheid, een snelle behandeling en een prettige werkwijze centraal. Dat is ook onze missie.”, aldus Frank Bruins. De werkwijze is totaal verschillend als in het ziekenhuis. Bij DermaPark zijn meer behandelruimtes en is er meer ondersteunend personeel. De Roos: “De patiënt krijgt daardoor alle aandacht die nodig is."

[image=126091]
Meer berichten