Rugcentrum ziet kwaliteit van zorg beloond

  •   keer gelezen   Gezondheid
UDEN - Het team van Rugcentrum Uden ontving woensdag het felbegeerde HKZ-certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitskeurmerk Zorgsector. Het keurmerk is verleend door Lloyd's Register Nederland.

[image=86075]

Rugcentrum Uden is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, een maatschap van Henri van Maasakkers, Jan Bout en Vincent Vos. Het HKZ-certificaat is een keurmerk speciaal voor de zorgsector. Het Rugcentrum Uden bewijst hiermee aan hoge kwaliteitsnormen te voldoen. "En daar zijn we trots op. Dit is een mijlpaal", aldus Henri van Maasakkers. "We hebben dit met zijn allen, dus het hele team, klaargespeeld. Stap 2 is om dit nu verder in te vullen." Het certificaat werd uitgereikt door Gerard Kortz van Lloyd's Register Nederland. Hij is zelf ooit behandeld door Van Maaskkers. "Dat was na een ski-avontuur. Henri hielp me snel van mijn klachten af. Dit certificaat geeft cliënten vertrouwen in de geleverde zorg. Geen enkele zorginstelling is perfect. 100% bestaat niet, maar het Rugcentrum is duidelijk op de goede weg. Zeg maar de kinderschoenen ontgroeid en het stadium van volwassenheid bereikt."
Overigens wordt het Rugcentrum Uden ook door de cliënten goed beoordeeld. In een patiënttevredenheidsonderzoek scoorde het Rugcentrum een 8,6, aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde.
Meer berichten