Arcus opent cosmetisch centrum in Boxmeer

  •   keer gelezen   Gezondheid
UDEN/BOXMEER – De bekende visagist Mari van de Ven opent vrijdag 9 oktober van 17.00 tot 21.00 uur de nieuwe vestiging van Arcus Cosmetisch Centrum aan de Burgemeester Verkuijlenstraat 43 in Boxmeer. In het centrum behandelt dermatologe Mariëtte van der Wegen mensen met allerlei medische en cosmetische problemen die niet door zorgverzekeraars vergoed worden.

[image=115546]

Naast haar werk als medisch specialist in het Maasziekenhuis in Boxmeer, heeft dermatologe Mariëtte van der Wegen al negen jaar in Uden een eigen praktijk. “Huidproblemen, haar problemen, tatoeages verwijderen, rimpels en groeven in het gezicht, ingevallen handen, ik behandel allerlei medische problemen die niet vergoed worden, maar die mensen wél hinderlijk vinden. Het zijn behandelingen die niet veel kosten, niet pijnlijk zijn en die ook géén heel andere uitstraling geven. Ik kan mensen helpen met bijvoorbeeld rode adertjes, pukkels of wratten, pigmentvlekken of overbeharing.”
Uiteraard gebruikt Mariëtte van der Wegen ook de kennis die ze heeft als medisch specialist. “Als het nodig is kan ik mensen met huidziekten met spoed een afspraak laten maken om ze in het ziekenhuis te behandelen. Ook mag ik recepten uitschrijven.”
Tijdens haar werk als dokter in het Maasziekenhuis merkte Mariëtte van der Wegen dat er net als in Uden, ook in Boxmeer behoefte is aan een cosmetisch centrum. Dat is er nu, maar meer dan twee behandelkamers komen er niet. “Ik ben altijd de behandelende arts en ook het aanspreekpunt. Als mensen me nodig hebben, ben ik altijd te bereiken.”

Tijdens de opening van Arcus Cosmetisch Centrum zorgt Mari van der Ven voor een ‘make-over’ van een aantal personen. Wilt u hiervoor aanmerking komen, vul dan de bon in elders in deze krant. Meer weten, kijk op www.arcus-uden.nl.
Meer berichten