Historisch café in bibliotheek Uden

  •   keer gelezen   Historie

UDEN | Bibliotheek Uden verzorgt op vrijdag 2 november het Historisch café Uden. Tijdens deze maandelijkse inloopmiddag, elke eerste vrijdagmiddag van de maand, staan Lucien Bressers, Adriaan Sanders, Marja Waals en Wim Rovers de bezoekers op allerlei gebieden te woord.

Het is vooral de bedoeling om de bezoekers te enthousiasmeren voor de Udense geschiedenis en genealogie. Er kunnen hierover vragen gesteld worden. Het boek van de maand is 'Ge bent Úje nie mer', een fotoboekje met 340 foto's van het Uden uit de periode 1940-1990. Ideaal om te geven en om te krijgen. De prijs van het boek is 15 euro (in plaats van 19,95 euro).

Tevens is er tijdens het Historisch café Uden een 'hotline' met het BHIC in Den Bosch. Deze chatfunctie is beschikbaar voor zeer specifieke vragen en extra achtergrondinformatie. Van tevoren aanmelden is niet nodig maar als je specifieke vragen hebt, is het fijn als deze van te voren worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Van 14.00 tot 16.00 uur is er inloop in de cursusruimte van de bieb. Entree is gratis. Meer info: www.bibliotheekuden.nl.

Meer berichten