Ruud Alofs gaat per fiets oliebollen van Bakker van de Ven bezorgen (Foto: Temmie van Uden)
Ruud Alofs gaat per fiets oliebollen van Bakker van de Ven bezorgen (Foto: Temmie van Uden)

Bakker van de Ven gaat voor duurzame bezorging per fiets

Human Interest 3.207 keer gelezen

UDEN | Ruud Alofs is een week geleden online gegaan met zijn bedrijf GroenBezorgen, waarin duurzaam bezorgen centraal staat. Zaterdag 30 december bezorgt hij in een samenwerkingsverband met Bakker van de Ven gratis oliebollen thuis in Uden.

GroenBezorgen heeft als doel om de vervoersstromen binnen Uden en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Het bedrijf wil bedrijven ontzorgen van hun pakket en postzaken en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit. GroenBezorgen biedt verschillende services aan, zoals de webshopservice, apotheekservice en bezorgservice. Met laatstgenoemde service gaat Ruud op 30 december aan de slag. Hij bezorgt die dag oliebollen en andere lekkernijen van de Bakker van de Ven bij de klant. De klant kan tot en met 29 december in de winkel aan de Drossaard 57 een bestelling doen. Tegelijkertijd geeft de klant aan of ze de oliebollen wil komen halen in de bakkerij of gratis wil laten thuisbezorgen. Er is de keuze tussen ochtendbezorging (09.00 tot 12.00 uur) of middagbezorging (13.00 tot 16.00 uur). Wees er snel bij, want niet heel Uden kan van oliebollen per fiets worden voorzien. Kijk voor meer informatie over het concept GroenBezorgen op www.groenbezorgen.com.

Bekroond met Goud
Bakker van de Ven werd onlangs 'Bekroond met Goud'. Dit is de nieuwe kwaliteitsstandaard voor bakkerijproducten in Nederland voor de consument. Het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen keurt de producten. De kerststol, worstenbroodjes en het nogatine (ijs)taartje van de Venhorst/ Udense bakker werden gekeurd op onder andere smaak, malsheid en structuur. Bakker van de Ven haalde een maximale score, waardoor ze het certificaat 'Bekroond met Goud' bemachtigde en laat zien dat de producten aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant