De school maakt er een 'cliniclowneske' actie van
De school maakt er een 'cliniclowneske' actie van

Basisschool De Vlonder in beweging voor een lach

Human Interest 650 keer gelezen

UDEN | Basisschool De Vlonder houdt op 20 april een sponsorloop voor Stichting CliniClowns Nederland. Ruim 220 leerlingen zetten zich op die dag in voor het bijzondere werk van CliniClowns.

Met de opbrengst van deze sportieve actie kan CliniClowns nog meer zieke en gehandicapte kinderen laten lachen zodat zij even vergeten dat ze ziek zijn. "Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen leren om iets goeds te doen voor anderen. En omdat we allemaal achter het werk van CliniClowns staan, zijn we heel gemotiveerd om een mooi bedrag bij elkaar te lopen!"

CliniClowns
De sponsorloop wordt gehouden op de Otterbult, dit is een speelveld vlakbij de school. De school maakt er een 'cliniclowneske' en vrolijke actie van. De kinderen houden nog even geheim hoe het er allemaal uit komt te zien, maar het belooft een bonte en gezellige boel te worden. De afgelopen weken hebben leerkrachten enthousiast het belang van het werk van CliniClowns aan de kinderen uitgelegd. Tevens is er een ambassadeur van de CliniClowns op school geweest om nog meer duidelijkheid te geven over dit goede doel. De kinderen zijn actief op zoek gegaan naar zo veel mogelijk gulle sponsoren. Dat is gelukt. Opa's, oma's, buren, vrienden en familie steunen de prestatie. Nu staan de kinderen in de startblokken om zoveel mogelijk rondjes te gaan lopen voor dit goede doel.

Welkom
Alle sponsoren en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 09.00 en 10.00 uur om de leerlingen aan te moedigen, want zo lopen de kinderen moeiteloos nog meer rondjes dan verwacht en maken we nog meer zieke kinderen blij.
Voor de kinderen is de dag hierna nog niet voorbij; de dag wordt afgesloten met de koningsspelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant