Afbeelding

Vermaak voor kinderen tijdens SamenLoop voor Hoop Zeeland

Human Interest 593 keer gelezen

ZEELAND | Morgen begint het dan echt: SamenLoop voor Hoop Zeeland. Omdat kanker iedereen kan treffen, jong en oud, is er natuurlijk ook aan kinderen gedacht

Speciaal voor hen is zondag om 11 uur de KinderLoop. De jonge deelnemers lopen dan 24 minuten in plaats van 24 uur. Alle weken, en in sommige gevallen zelfs maanden, zijn de kinderen bezig met het inzamelen van geld. Het eindresultaat van al deze activiteiten komt geheel ten goede aan onderzoek naar hersenstamcelkanker. De opbrengst van alle deelnemende kinderen wordt apart onthuld. Qua activiteiten is voor kinderen de keuze reuze. Wat dacht je van handboogschieten, wasmachine knallen, panna voetbal en een stormbaan! Of het spectaculaire kratjes stapelen?

Ook is er weer een heuse klimwand op het terrein van het kinderamusement te vinden, waar je onder deskundige begeleiding een poging kunt wagen de top te bereiken. Verder is er een knutselhoek, een haar-nagels-glittertattoo's-schminkhoek en de kleintjes kunnen een ponyritje maken. Ook is er voor de kleine gasten een springkussen en veel gezelligheid met Pipo Polleke. Je kunt er zelfs schatjes zoeken in een grote zandbak. Liever een workshop hiphop volgen? Of genieten van andere dansvormen? Een workshop capoeira? Of een workshop volgen van slagwerkgroep Zeelandia? Dat kan! Ook kun je een vlieger maken of een workshop graffiti spuiten doen. Kaartjes hiervoor zijn tijdens het evenement te koop.

Deelnemers en belangstellenden worden zaterdag 23 juni om 13.45 uur op het terrein verwacht voor de start van de openingsceremonie. De 24-uursestafette begint om klokslag 14.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant