Afbeelding

Poëziewandeling met Maarten van den Elzen

Human Interest 770 keer gelezen

UDEN | Bibliotheek Uden organiseert in samenwerking met dichter Maarten van den Elzen, op dinsdag 21 augustus een poëziewandeling. Deze derde activiteit in de reeks Zomerse Ontmoetingen start om 10.00 uur bij de bibliotheek.

De wandeling van maximaal 1.5 uur voert langs een aantal van de 37 gedichten van Van den Elzen die op diverse plaatsen in de openbare ruimte van Uden hangen. Beginnend bij gedichten in en rondom de bibliotheek voert de route onder meer via het bevrijdingspark en de Professor Pulsersstraat naar het centrum van Uden met stops bij het Theater Markant en het Prilleke, waar het gedicht 'Een houten bloem met duizend bladeren' wordt voorgedragen. De route voert verder door het centrum langs onder meer de Kerkstraat en het  Lieve Vrouwen plein. De gedichten hebben altijd een relatie met de plek waar zij zich bevinden. Ze zullen op de betreffende plek uitgebreid worden toegelicht door de dichter met de nodige verhalen en details.

Informatie
Alle Zomerse Ontmoetingen zijn van 10.00 tot 11.30 uur. Kaartjes kosten 2,50 euro. Dit is inclusief koffie of thee en iets lekkers na afloop in de bibliotheek. Voor meer informatie en kaartverkoop kun je terecht in de bibliotheek of op de website www.bibliotheekuden.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant