Asieldier Alex
Asieldier Alex

Kittens bij Dierenopvangcentrum Hokazo zoeken huisje

Human Interest 440 keer gelezen

UDEN | Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt mensen die geïnteresseerd zijn in kittens. "Onze pleeggezinnen zitten bomvol, dus komen er steeds meer kittens naar Hokazo."

Extreme knuffelkonten, enorme deugnieten en kleine wildebrassen… De meeste van hen zijn dol op aandacht. Een aantal moet nog wat wennen. Zij hadden in hun jonge zwerversbestaan geen contact met mensen. Maar juist ook die verlegen kleintjes zoeken dringend een warm thuis. Want met volop knuffels veranderen zij razendsnel. Kijk op www.facebook.com/hokazo voor meer informatie of ga een keertje langs.

Asieldier van de week
Alex is een ouder kitten die begin dit jaar geboren is. Hij was bang voor mensen dus hij mocht naar een pleeggezin. Daar liet hij zich steeds vaker zien en konden zijn pleegouders hem regelmatig een aai over de bol geven.
Maar toen moest hij plaatsmaken voor jongere kittens en is hij verhuisd naar Hokazo. Helaas is dat hem niet in de koude kleren gaan zitten en verstopt hij zich weer regelmatig.
Daardoor wordt hij niet snel gezien en veel  mensen willen liever een jong kitten dus wordt hij elke keer weer overgeslagen. Heb jij een rustig huisje, veel geduld en kattenliefde en wil je Alex de kans geven die hij zo verdient?
Kom dan snel langs.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant