Poes Lienda
Poes Lienda

Poes Lienda (3) wil graag een eigen huisje

Human Interest 539 keer gelezen

UDEN | Asieldier van deze week is Lienda (3). Lienda is een rustig poesje. Ze heeft haar kroost grootgebracht in een pleeggezin en inmiddels zijn ze allemaal uitgevlogen. Nu wil Lienda ook heel graag een eigen huisje.

Ze wil graag bij je zijn en wil dan graag aangehaald worden maar vindt het ook heerlijk om gewoon lekker bij je in de buurt te liggen. Voor haar pleegmoeder is ze inmiddels een knuffeltante maar ze zal in een nieuw huisje zeker weer even moeten wennen. Het is wel een ex-angsthaasje namelijk. Dus ze zoekt verwenmensen zonder kleine kinderen, liefst een niet te druk huishouden en die veel liefde en geduld hebben. Heb je interesse? Mail dan snel naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo Nieuws
Ben jij al DAPper? Heb je een groot hart voor dieren en vind je dat zij recht hebben op een goede verzorging en liefdevolle opvang? Ondersteun Hokazo dan door deel te nemen aan het Dieren Adoptie Plan (DAP). Je adopteert dan symbolisch één van onze langzitters. Vanaf 4,55 euro per maand kun je al meedoen. Je bijdrage komt volledig ten goede aan de dieren. Wil je ook DAPper worden? Kijk dan snel op de website van het dierenopvangcentrum en meld je aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant