Poes Esmee van 10 jaar
Poes Esmee van 10 jaar

Laatste asieldier van dit jaar: poes Esmee

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het laatste asieldier van dit jaar is Esmee. Esmee is een lieve poes van 10 jaar oud. Een gevalletje apart wel, deze dame. Mensen vindt ze prima, ze komt ons begroeten en neemt graag aaitjes in ontvangst.

Haar soortgenootjes, dat is een ander verhaal. Die kunnen rekenen op geblaas en ze is ook niet te beroerd om uit te halen als ze dichtbij komen. Daarom zoekt onze Esmee een huisje zonder andere huisdieren, zodat ze alle aandacht voor zichzelf heeft. Ook gaat ze, na een gewenningsperiode, graag naar buiten.

Hokazo Nieuws
Het einde van het jaar: een mooi moment om herinneringen op te halen, overwinningen te vieren en mooie dagen te herdenken. Een traditie waar de 250 katten en 15 honden van Dierenopvangcentrum Hokazo echter graag mee breken. Voor de meeste van hen had het afgelopen jaar immers weinig moois te bieden. Zij zijn harteloos gedumpt, aan hun lot overgelaten, genadeloos mishandeld of verwaarloosd. Zij kijken liever niet terug. Zij verlangen naar de toekomst. Naar de dag dat ook zij eindelijk hun gouden mandje vinden. Hokazo wenst iedereen een gelukkig en diervriendelijk 2019 en ontvangt iedereen weer vanaf 2 januari.

Meer berichten