Afbeelding

Stafford Freya (7) zoekt knuffelbaasje

Human Interest 904 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Freya. Freya is een lieve stafford kruising van 7 jaar oud. Ze verblijft nu al voor de derde keer bij ons in het opvangcentrum terwijl dat helemaal niet aan dit knappe meisje ligt. Freya is namelijk een echte knuffelkont en ligt het liefste bij je op schoot.

Wandelen vindt ze leuk maar ze hoeft geen uren naar het bos, je maakt haar veel gelukkiger met quality time op de bank. Freya is ietwat onzeker en angstig in nieuwe situaties vandaar dat we haar niet bij kinderen plaatsen. Ze kan niet goed alleen thuis zijn, dit uit zich in blaffen. We verwachten dat dit door middel van training goed te verhelpen is. Heb je interesse in deze lieverd, neem dan snel contact op met Hokazo.

Hokazo Nieuws
Staffords en herders wachten op een huis. Momenteel verblijven er meerdere herder- en staffordachtigen van alle soorten en maten bij dierenopvangcentrum Hokazo. Sommigen wachten al een paar jaar, andere gelukkig nog niet zo lang. Maar allemaal zijn ze hard op zoek naar een lief baasje die ze een warm huisje wil bieden. Ben jij een ervaren hondeneigenaar en op zoek naar een nieuw maatje? Kom dan eens langs bij dierenopvangcentrum Hokazo of kijk op hun Facebookpagina: www.facebook.nl/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant