De familie van Jos en Rietje. (foto: Henk Lunenburg)
De familie van Jos en Rietje. (foto: Henk Lunenburg)

Jos en Rietje zijn al 65 jaar gelukkig getrouwd

Human Interest 2.791 keer gelezen

UDEN | Jos Beekwilder (86) en Rietje Brohm (89) zijn beiden geboren in Den Bosch. Op maandag 8 april vierden zij hun 65-jarig huwelijksfeest. Jos en Rietje leerden elkaar kennen bij de padvinders in Den Bosch.

Het was liefde op het eerste gezicht. Jos was militair bij de luchtmacht en Rietje werkte bij V&D, daarna zorgde ze voor de kinderen. In 1955 kwamen ze in Uden wonen. Ze kregen drie kinderen en ze genieten nu van hun zes kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen.

Oostenrijk
Van de burgemeester van Maurach (Oostenrijk) hebben Jos en Rietje een onderscheiding gekregen omdat ze al 40 jaar daar op vakantie komen om te genieten van de natuur.

Handje helpen
Jos ging op zijn 57ste met pensioen bij de luchtmacht, maar heeft nog tot zijn 80ste geholpen in de vier viswinkels van hun kinderen. Het hoogtepunt van het jaar vinden ze Kerstavond. Dan komt de hele familie naar Uden. Tijdens het eten en drinken komen de leukste verhalen van de vistraiteurwinkels ter sprake. Samen gaan ze graag wandelen en boodschappen doen in Duitsland.

Etentje
Maandag is het bruidspaar bezocht door burgemeester Hellegers. Binnenkort gaan Jos en Rietje met het hele gezin hun 65ste huwelijksdag vieren met een etentje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant