Meer dan 1100 euro opgehaald bij boerenlunch in Volkel [FOTO'S] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Meer dan 1100 euro opgehaald bij boerenlunch in Volkel

  •   keer gelezen   Human Interest

VOLKEL | Julia, Giese, Freeke en Dionne, vier dames van het Udens College, hebben zich samen met hun ouders al verschillende weken voorbereid op de boerenlunch bij Bed and Breakfast de Volkelse Hooiberg. Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF. Gisteren was het zover. Het idee om te lunchen tussen de koeien kon niet doorgaan door het koude weer, dus werd de lunch naar binnen verplaatst.

De 61 aanwezige gasten konden genieten van een uitgebreide lunch. Van soep tot onbeperkte broodjes en een gekookt eitje. Daarna kregen ze een rondleiding over het koeienbedrijf, waarbij ze alles te weten kwamen over het reilen en zeilen van de boerderij van tegenwoordig. Bij terugkomst stond er een toetje klaar van zelfgemaakte boerenyoghurt met verse aardbeien of een hangoptoetje met koekkruimels, noten en honing. Met de boerenlunch is meer dan 1100 euro opgehaald.

Vorige maand werden de koeien van het bedrijf van Van Dijk in Volkel buitengelaten. Daarmee werd ruim 600 euro opgehaald. Dat brengt het totaal dus op meer dan 1700 euro.

Meer berichten