Afbeelding

Strijd en plezier bij darttoernooi De Gouden Pul

Human Interest 763 keer gelezen

UDEN | Op maandag is het altijd feest bij de Pul in Uden. Het is dan de Gouden Pul, waarbij een aantal bezoekers met een verstandelijke beperking de hele avond plezier maken. Darten is een erg groot onderdeel van elke avond, en zo is er elk jaar ook het terugkerende darttoernooi, verspreid over twee maandagen.

Met de wedstrijd t-shirts aan werd het een spannend toernooi. Johan, Michel, Kim, Jelle, Noud, Dennis G, Hans, Monique en Dennis K streden om de eerste plaats en de wisselbeker natuurlijk. Kim versloeg Dennis Kuipers in de strijd om de 3e en 4e plaats. Mooi gedaan Kim.

De finale ging tussen Dennis Geurts en Michel, 501, een ware veldslag. Dennis liep flink uit, maar Michel kon hem ook uitgooien op den duur. Dat liet Dennis net niet toe en hij gooide hem netjes uit op 15. Uiteindelijk betekende dit dus een eerste plaats voor Dennis, een tweede plaats voor Michel en een derde plek voor Kim. Dank gaat uit naar de sponsoren Plus Eijkemans uit Uden, en van den Berg Biljarts en Dart uit Boekel. Op naar 2020, wanneer Dennis G zijn titel mag gaan verdedigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant