Lieve, ondeugende kater Bob
Lieve, ondeugende kater Bob

Ondeugende Bob zoekt een huisje

Human Interest 553 keer gelezen

UDEN | Bob is het asieldier van deze week. Bob is een enorm lieve, ondeugende en ontzettend aanhankelijke kater van februari 2012. Er is afstand van hem gedaan en nu gaan wij op zoek naar een nieuw gouden mandje voor hem.

Bob is een erg leuk mannetje dat graag speelt maar ook heel erg graag knuffelt. Doordat hij z'n rechter oogje mist zoeken we een huisje waar hij niet vrij naar buiten kan. Bob heeft nierfalen type 1 en krijgt hier enkel speciaal voer voor. Heb jij het geschikte huisje voor deze knappe knuffelkont? Mail dan naar admin@hokazo.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo heeft alweer een aantal kittens die klaar zijn voor adoptie. Extreme knuffelkonten, lieve hummels, enorme deugnieten en kleine wildebrassen. De meeste van hen zijn dol op aandacht. Een aantal moet nog wat wennen. Zij hadden in hun jonge zwerversbestaan geen contact met mensen. Maar juist ook die verlegen kleintjes zoeken dringend een warm thuis. Alle kittens zijn gechipt, geënt, ontwormd en ontvlooid en als ze oud genoeg zijn kunnen ze op kosten van Hokazo gecastreerd worden. Overweeg je een viervoetertje in huis te nemen? Kom dan langs of kijk eens op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant