Logo kliknieuws.nl/uden

Lieve kater Puk zoekt een knuffelbaasje

  •   221 keer gelezen   Human Interest

UDEN | Deze week is Puk het asieldier van de week. Puk is een super lieve kater van april 2018. Puk is als kitten herplaatst en sinds een paar weken terug in het asiel omdat hij helaas niet kon aarden in de nieuwe woonsituatie. Puk moet namelijk echt naar buiten kunnen omdat hij anders zijn energie niet kwijt kan.

Kleine kinderen zijn geen goede match voor hem. Puk is een zelfstandige kat die regelmatig om een knuffel komt vragen! Denk jij dit te kunnen bieden? Kom dan langs bij dierenopvancentrum Hokazo in Uden.

Hokazo nieuws
De vrijwilligers van de dierenambulance Hokazo zoeken dringend nieuwe collega's. Misschien iets voor jou? Deze mannen en vrouwen doen goed werk voor maar liefst tien gemeenten in de regio Uden-Veghel. Ze brengen gevonden (wilde) dieren naar de dierenarts (als ze gewond of ziek zijn) of naar een gespecialiseerd opvangcentrum. Voor honden en katten is dat Hokazo. De dierenambulance is bij voldoende bezetting 24 uur per dag bereikbaar. In principe rij je nooit alleen en uiteraard wordt je in het begin goed begeleid. Heb je een hart voor dieren? Ben je 18 jaar of ouder en heb je een paar uurtjes per week over? Neem dan contact op via admin@hokazo.nl.

Meer berichten