Logo kliknieuws.nl/uden
Kater Flowy
Kater Flowy (Foto: )

Verlegen kater Flowy zoekt een baasje

  •   191 keer gelezen   Human Interest

UDEN | Flowy is het asieldier van de week. Flowy is een verlegen kater van 10 jaar oud. Hij is een echte lieverd en kijkt de eerste tijd even de kat uit de boom. Toch is hij stiekem wel erg lief en kan hij er echt van genieten als je even bij hem gaat zitten en hem dan zachtjes achter zijn oren kriebelt.

Flowy is besmet met het FIV- Virus en kan daarom niet in een huisje met (niet besmette) katten wonen. Ook mag hij niet vrij buiten lopen. Interesse? Kom dan eens kennismaken met hem bij dierenopvangcentrum Hokazo in Uden.

Hokazo Nieuws
Momenteel verblijven er redelijk wat katten in opvangcentrum Hokazo die besmet zijn met het FIV-virus, ook wel kattenaids genoemd. FIV is een virus waarbij de weerstand van de kat wordt aangetast. Toch kunnen katten die besmet zijn een heerlijk en zorgeloos leven leiden. Aids is enkel besmettelijk voor andere katten. Hokazo plaatst katten die besmet zijn met aids niet in een huisje waar andere (niet besmette) katten wonen en deze katten mogen niet vrij buiten rondlopen. Toch zijn het allemaal super leuke, vrolijke katten die ze graag een tweede kans gunnen. Interesse? Kijk eens op www.facebook.nl/hokazo of www.dierenasiels.com.

Meer berichten