Afbeelding

Dropke en Zorro zoeken een thuis

Human Interest 339 keer gelezen

UDEN | Twee asieldieren van de week deze keer. Dropke (poes 12 jaar) en Zorro (kater 10 jaar) zijn moeder en zoon. Ze zijn door omstandigheden afgestaan aan het asiel en op zoek naar een gouden mandje.

Dropke en Zorro zijn beide ontzettend lief en erg aan elkaar gehecht. Dropke heeft wat gezondheidsproblemen gehad (oorontstekingen en niesziekte) maar is goed opgeknapt. We zijn op zoek naar een rustig huisje voor deze twee knuffels. Dropke en Zorro verblijven in een pleeggezin. Heb je interesse? Mail dan naar dierenasiels@hokazo.nl.

Hokazo Nieuws 
Bij Dierenopvangcentrum Hokazo wachten nog steeds veel kittens op een gouden mandje. Ze variëren in leeftijd van vier tot zes maanden. De meeste kittens zijn vreselijk lief en echte knuffelkonten. Sommige vragen brutaal om aandacht en andere wachten bescheiden op hun beurt. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze vinden het heerlijk om gekroeld te worden. Een klein aantal kittens is hier echter nog niet zo van overtuigd. Zij zijn verlegen en soms zelfs nog wat bang. Ze moeten nog wat wennen aan het contact met mensen. Maar ook deze lieve angsthaasjes willen dolgraag een warm thuis. Dus, zoek je nog een jonge viervoeter? Kom dan snel langs of kijk eens op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant