Surprise Night voor Stichting Steun 22Q11 in Kruisherenkapel

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | With a touch of orange is de dresscode voor de '22Q11 Suprise Night' op zaterdag 26 oktober in de Kruisherenkapel in Uden.

De 22Q11 Suprise Night staat in het teken van het goede doel Stichting Steun 22Q11, en heeft een avondvullend programma met prijzen waarvan de hoofdprijs een reis is voor twee personen naar een van de Griekse eilanden. Met een echte Show Master, entertainment, shopping en maximaal aan surprises, vliegen de bingonummers je om te oren. Allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor het project van Stichting Steun 22Q11 om kinderen met het 22Q11 syndroom een therapie- en coachingtraject aan te bieden bij Stichting Hulphond. Kinderen met dit syndroom hebben een defect in een bepaald chromosoom.

Kaarten
Etienne Alvares en Bart van Gijn komen vrijwillig zingen in de pauzes. Kaarten kosten 27.50 euro zijn te koop bij Rokado Tabaksspeciaalzaak in Uden, of via een persoonlijk bericht via de Facebookpagina 22Q11 Surprise Night en Stichting Steun 22Q11. De avond begint om 19.00 uur.

Meer berichten