Foto:

Jonge Twix zoekt een gezellig baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van de week is Twix. Twix is een lieve, zwart/witte poes van mei 2018. Ze heeft als kitten al bij Hokazo gezeten en is toen herplaatst. Helaas is ze wederom zwervend op straat gevonden en heeft de eigenaar aangegeven haar niet meer terug te willen.

Twix is een ontzettend actief en ondernemend meisje. Ze vind mensen erg gezellig en komt je dan ook gezellig begroeten als je bij haar in het verblijf binnenkomt. Twix is enorm lief maar geeft wel duidelijk haar grenzen aan wanneer het haar teveel wordt. Ze is wel goed te 'lezen' waardoor je op tijd kunt stoppen met aaien. Twix is hierdoor niet geschikt in een gezin met kleine kinderen. Ook zou het voor haar erg fijn zijn als ze uiteindelijk lekker naar buiten zou kunnen. Heb je interesse in deze knappe meid? Kom dan kennis met haar maken bij Hokazo in Uden.

Hokazo Nieuws: uitbraak darmparasiet
Vanwege een uitbraak van een darmparasiet (Giardia) in het asiel van dierenopvangcentrum Hokazo gaan de handdoeken en washandjes er als een sneltrein doorheen. Het opvangcentrum doet dan ook een beroep op iedereen die nog oude handdoeken/washandjes thuis heeft en daar een goede bestemming voor zoekt. "Wij zouden daar ontzettend mee geholpen zijn", aldus Hokazo.

Meer berichten