Kater Gobo zoekt een baasje

  •   keer gelezen   Human Interest

UDEN | Het asieldier van deze week heet Gobo. Gobo is een kater van februari 2015. Hij wacht al ruim een jaar op zijn gouden mandje dus we willen hem graag eens in het zonnetje zetten.

Gobo behoort tot de categorie angsthaasjes en vindt het contact met mensen nog erg spannend. Wel is hij erg goed met andere katten en daardoor een super maatje voor een andere kat. Kleine kinderen zijn geen goede match omdat hij nog zo bang is. Interesse? Kom dan eens kijken bij dierenopvangcentrum Hokazo in Uden.

Hokazo nieuws
Bij Dierenopvangcentrum Hokazo wachten nog steeds een aantal kittens op een gouden mandje. Ze variëren in leeftijd van vier tot acht maanden. De meeste kittens zijn vreselijk lief en echte knuffelkonten. Sommige vragen brutaal om aandacht en andere wachten bescheiden op hun beurt. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze vinden het heerlijk om gekroeld te worden. Een klein aantal kittens is hier echter nog niet zo van overtuigd. Zij zijn verlegen en soms zelfs nog wat bang. Ze moeten nog wat wennen aan het contact met mensen. Maar ook deze lieve angsthaasjes willen dolgraag een warm thuis.

Dus, zoek je nog een jonge viervoeter? Kijk dan eens op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Meer berichten